Daggids

De gehele dag wordt de groep vergezeld door een ervaren en inhoudelijk deskundige begeleider. Deze daggids verzorgt de presentatie en geeft onderweg toelichtingen. Tevens ziet hij toe op correcte uitvoering van het programma.

Vervoer

Vervoer is niet bij het arrangement ingegrepen omdat het afhangt van de groepsgrootte en het vertrekpunt. Binnen het programma wordt 70 km gereden.
Een touringcar voor circa 40 personen kost ongeveer € 530 excl. BTW en € 560 incl. BTW per dag. Wij hebben goede ervaringen met touringcarbedrijf Besseling Travel.
U kunt ook met een of meer kleinere busjes rijden of met particuliere auto's. Dat laatste heeft niet de voorkeur omdat dit extra tijd kost en de kans op verkeerd rijden toeneemt.

Verzekering

U dient zelf de deelnemers en mogelijke aansprakelijkheid onderweg en op de locaties te verzekeren. In veel gevallen valt dit onder een bestaande bedrijfsverzekering.

Jaargetijde

Elk jaargetijde biedt een aparte ervaring maar het StellingUitje wordt alleen uitgevoerd in de periode maart tot en met november.

Kosten

In de prijs is de toegang tot de forten, rondleiding door gidsen, begeleiding door daggids, koffie/thee bij ontvangst, een eenvoudige lunch en een middagdrankje inbegrepen. De lunch bestaat uit hartig belegde broodjes, twee soepen, fruit en zuivel.

De kosten worden grotendeels bepaald door de groepsgrootte (minimaal 15 deelnemers) en extra opties. Voor een prijsgave kunt u contact met ons opnemen.