Een aantal reacties die de contactpersonen van de klanten hebben gegeven over het StellingUitje:

De leden (en hun partners) van Probus Oegstgeest hebben genoten van een boeiende dag: een bezoek aan een bijzonder stuk (militair en ecologisch) historisch erfgoed: de Stelling van Amsterdam. Wellicht bij velen niet of nauwelijks bekend, maar een bezoek meer dan waard.
De ontvangst, de informatieve inleiding en de begeleiding door het team van enthousiaste vrijwilligers heeft zeker bijgedragen aan deze positieve ervaringen die velen van ons graag met hun (klein-)kinderen zullen gaan delen.
Freek van Beetz, Probus Oegstgeest.


Alle forten zijn nog compleet in het landschap te zien.  Daarom werd het UNESCO-Werelderfgoed. En daarom moet iedere Amsterdammer er eens in zijn leven kennis van nemen.
Dan is het StellingUitje de ideale manier. Bedenk, je krijgt drie volledige rondleidingen met een groot aantal gidsen, een toerbus met chauffeur en een lunch die er wezen mag.
Jan Dijk, Vereniging Ons Amsterdam.


We hebben genoten van het StellingUitje. Het was erg interessant, vonden ook mijn collega's.
Jeroen Montauban, Gemeente Amsterdam - Dienst Wonen, Zorg en Samenleven.

Het is een goed en bijzonder concept. Dit krijg je zelf zo nooit voor elkaar en daarom moet het ook een groepsreisje zijn. Ik heb veel enthousiaste reacties gehoord en vond zelf dat mensen zeer aandachtig waren.
Claire Verlinden, ANBO Hilversum.

Het was zeker een geslaagde dag, iedereen vond het interessant en leuk, warm en gezellig en vooral nieuw. Het was echt een eyeopener voor velen dat er zoveel erfgoed om de hoek van Amsterdam is te vinden.
Daniëlle Spijkerman, Gemeente Amsterdam - Bureau Monumenten & Archeologie.